Over ons


Western decoWestern deco is het vertrouwde adres voor woon, kantoor, winkel, horeca inrichting en tuindecoraties
Ons assortiment bestaat uit decoratieve natuurproducten.
Uw specialist in unieke decoratie


 

 

 

 

Productinformatie:

 

 Onze producten komen grotendeels uit eigen import vanuit vele landen over de wereld verspreid. Zo kunnen wij u de de mooiste dierlijke decoraties aanbieden
voor de scherpste prijs van Nederland. Zo hebben wij handelsagenten in velen landen die erop toezien dat ieder product gecontroleerd wordt, en dus aan hoge standaarden voldoet.
Vanwege eigen import hebben wij altijd een enorm aanbod en daarmee ook de grootste keuze, als u het gehele assortiment wilt bekijken en de beste keuze wilt hebben bent u van harte
welkom in onze showroom in Zoetermeer.
Graag wel even contact opnemen via de telefoon of maill.

Gezien wij een groothandel zijn, zijn we alleen de 1e en 3e zaterdag van de maand geopend voor de particulier. Voor andere tijden kunt u altijd contact opnemen.

 Indien u de producten eens zou willen zien, neem dan contact met ons op om een kijkje te nemen in ons bedrijfspand te Zoetermeer.

 

 ADRES: STORKSTRAAT 18 2722 NN ZOETERMEER

 TEL: 06 53.55.08.32

 

 

 

 


Groothandel in buffel schedels, groothandel schedels, groothandel gewei
groothandel longhorn / longhorns, groothandel vlinders & insecten
groothandel opgezette dieren, groothandel gebleekte schedels
groothandel bewerkte bufffel schedels, groothandel ram en yak schedels Groothandel indianen tooien, indianen tooi, tooi, indiaan, vredespijp, western & indianen, indianen kleding, indianen beeld, indianen artikelen.
Gewei